Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Ieder jaar weer worden schapenvachten na het scheren als vuil vernietigd. Samen met beeldend kunstenaar Marianne de Bakker heb ik het kunstproject 'Draag Deventer bont!' geinitieerd. Wij willen de vachten van de Deventer schaapskudde een nieuw leven geven in de vorm van de bekleding van een yurt aan de IJssel waarin je kunt overnachten in juli en augustus 2021. Na het demonteren van de yurt maken we van het vilt op bestelling een tas, muts, kraag of sloffen.
We hebben ons project gefinancierd middels de crowdfundsite www.voordekunst. Door met de kudde op te trekken en samen te voetvilten 'vermenigvuldigen we door te delen.' Van het gecrowdfunde bedrag betalen we iedereen die bij ons project betrokken is een eerlijke prijs.
Inmiddels is het duidelijk waar de Yurt komt te staan en zijn we aan het proef-voetvilten. Begin april 2021 gaan we van start.
Doe ook mee, en like en volg ons op Facebook!