Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Atelier van Eyk in Duitsland is een bijzondere plek waar de keramisten Anton van Eyk en Dorothea Fischer tientallen jaren hebben gewoond en gewerkt. Ze leefden in een caravan op hun terrein en een oude vliegtuighangaar was hun atelier. De manier waarop ze in hun bijzondere bos woonden is inspirerend. De bewogenheid van Anton met alles wat leeft vond ik tijdens mijn eerste bezoeken terug in zijn zelfgemaakte vogelhuisjes. In 2004 is Anton overleden, hij is 94 jaar geworden. Mijn project bestaat uit 94 verschillende vogelhuisjes, voor elk jaar één huisje.


Formaat: ± 40 x 20 cm
Materialen: klei met glazuur
Prijs per stuk 150,-

De vogelhuisjes zijn gemakkelijk op te hangen en schoon te maken. Er zijn al een aantal exemplaren verkocht, maar er zijn nog een 50-tal verschillende exemplaren beschikbaar. Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.