Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Zorgen voor en om het lichaam en tijd voor herstel spelen mee in 'Ssst, ze slaapt'. Zuinig zijn met materialen, dingen niet te lang in de de kast laten staan, maar hergebruiken. Waarom zou je alles opslaan en tot in de eeuwigheid bewaren, en niet gewoon hergebruiken voor iets nieuws? Ik maak met barbies, stukjes darm van Ex voto en het grote Mijsje een geheel nieuw werk. Ze was najaar 2015 te zien in De Salon in de Bergkerk in Deventer.


 

 

Ssst, ze slaapt gefilmd tijdens de expositie in de Bergkerk, najaar 2015. 


Margreet legt de laatste hand aan de benen van Ssst, ze slaapt.


In 2012 maak ik een installatie met darmen en stoma-mondjes in diverse soorten en maten. Ik zet ze op sterk water, om ze tot in de eeuwigheid te bewaren. In 2015 hergebruik ik de darmen en mondjes in Ssst, ze slaapt. Ex voto werd tentoongesteld in 2012 in het Havenkwartier in Deventer.